Siirry suoraan sisältöön

Messu- ja tapahtuma-ratkaisut

Erotu messuilla ja tapahtumissa

Tarjoamme laajan valikoiman messu- ja tapahtumapalveluita sekä -tuotteita, joiden avulla erotut messuilla ja tapahtumissa. Ammattitaitoinen tiimimme auttaa sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan messuosastosi tai tapahtumasi visuaalisen ilmeen sekä konseptin koko tapahtumalle.  

 Palveluvalikoimaamme kuuluvat koko messuosaston suunnittelu ja toteutus sekä asennus. Me huolehdimme siitä, että yrityksesi viesti välittyy selkeästi ja vaikuttavasti. 

 

Tulostamme laadukkaat ständit ja seinäkkeet sekä esitteet, flyerit ja muut materiaalit liikelahjoista aina vaatteisiin. Messujen ja tapahtumien valmistelun lisäksi voimme auttaa myös niiden jälkeisessä markkinoinnissa ja seurannassa. Tarjoamme asiakaspalautteen keräämistä ja analysointia sekä ennakko- ja jälkimarkkinointia palveluna. Näin yrityksesi tai tiimisi voi keskittyä organisoimaan messujen miehitystä ja tavoitteita.  

Näin toteutat onnistuneen tapahtuman kanssamme

Olemme messujen ja tapahtumien kokonaistoimittaja

Konseptointi ja suunnittelupalvelu

Kun kaipaat apua tapahtuman konseptointiin ja pääviestin kiteyttämiseen, me autamme. Suunnittelemme tapahtumallesi idean tai konseptin, joka huomioi tavoitteenne ja kiteyttää pääviestit niin sanoiksi kuin visuaaliseksi ilmeeksi.

Graafinen suunnittelu

Kun sinulla on valmis idea, mutta tarvitset toteuttajan, joka huomioi messun tai tapahtuman reunaehdot, graafinen suunnittelijamme auttaa. Annamme toteutussuosituksia ja kerromme, millaiset materiaalit toimivat parhaiten erilaisissa toteutuksissa.

Asennuspalvelu

Asennuspalvelumme sisältää valmiin messuosaston rakennustyöt sekä messujen päätteeksi purkutyöt ja materiaalien kuljetuksen pois tapahtumasta. Asentajamme ovat kokeneita ammattilaisia.

Messutuotteita

Haluaisitko lisätietoja tästä aiheesta?

Kerromme mielellämme lisää. Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.