Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Saimaprint investoi monipuolisuuteen, laatuun ja tehokkuuteen 

Saimaprint investoi monipuolisuuteen, laatuun ja tehokkuuteen 

 Saimaprint on investoinut RICOH Pro C7500 -digiväripainokoneeseen, jonka myötä tuotevalikoima kasvaa laajemman väriskaalan ja monipuolisempien materiaalien kautta.  

– Uusin painokoneemme on hankittu Docukselta, josta saimme asiantuntevaa palvelua tuotantomme kehittämiseen, kertoo Saimaprintin toimitusjohtaja Kirsi Hongisto. 

RICOH Pro C7500 on yhteensopiva Ricohin alkuperäisten erikoisväriaineiden kanssa, joita ovat valkoinen, kirkas, UV-valossa näkyvä punainen, kulta ja hopea. Sen sisäänrakennettuihin uusiin neonväriprofiileihin voidaan automaattisesti lisätä neonkeltaista ja neonpinkkiä, mikä laajentaa väriskaalaa ja mahdollistaa rikkaamman ja eloisamman väri-ilmaisun.  

– Tuotekehityksen ansiosta voimme laajentaa tuotevalikoimaamme esimerkiksi pakkauksilla ja fine art –tuotteilla, joissa erikoisväreillä on suuri merkitys, kuvailee Hongisto.  

Investoinnilla Saimaprint parantaa kilpailukykyään, mutta myös tulostustehokkuutta, kun työaikaa säästyy tehokkaamman kapasiteetin ansiosta, kertoo Hongisto.